UITNODIGING JAARLIJKS BANKET
Restaurant ARENBERG
Vrijdag 12 december 2014 - 19 uur
Wat
een speelse ziel
is de ziel van de wijn!
Pottenbakker, maak voor deze ziel kannen
met gladde wanden. En maak de rondingen van de bekers
met liefde, zodat de ziel van de wijn het aardewerk
zacht kan strelen.
Rubaiyat, Omer Khayyam(1040-1125)
is de ziel van de wijn!
Pottenbakker, maak voor deze ziel kannen
met gladde wanden. En maak de rondingen van de bekers
met liefde, zodat de ziel van de wijn het aardewerk
zacht kan strelen.
Rubaiyat, Omer Khayyam(1040-1125)
Beste collegae in vinum
et veritas,
Wat een mooie en gezellige proeverij was dat, onze
kennismaking met Château Floris uit
Madiran! Maar nu is het tijd voor wat anders. In de wetenschap dat de
tijd onvoorstelbaar snel gaat, maken we meteen werk van de uitnodiging voor ons
jaarlijks feestelijk banket (trouwens voor de 17e keer op rij) op vrijdag,
12 december om 19 uur.
12 december om 19 uur.
Jullie worden allemaal van harte uitgenodigd op dit heerlijk culinair festijn waarop dit jaar minder gefocust zal worden op netwerking en besparingen maar op de warmte van de vriendschap en het gezellig samen zijn aan rijke tafelen. Tijd ook voor leuke verhalen.
Ons jaarlijkse banket heeft plaats in het vertrouwde kader van het
restaurant Arenberg, Kapeldreef 46 - 3001 Heverlee
(Egenhoven) onder de vakkundige leiding van Lieven en Iris Demeestere. Aanvangsuur:
19 uur welkomstdrink met aperitiefhapjes.
Het menu vergezeld van door het bestuur zorgvuldig geselecteerde wijnen
ziet er als volgt uit:
Champagne
Domaine Jean Gimonnet, Blanc de Blancs Premier Cru
met aperitiefhapjes
met aperitiefhapjes
---
Zeetong in het vrolijke gezelschap van oesters en kreeft
Menetou Salon, Domaine La Tour Saint-Martin, Morogues blanc, 2013
Menetou Salon, Domaine La Tour Saint-Martin, Morogues blanc, 2013
---
Taboulé met de onvoorspelbare pijlinktvis en kruidenolie
Savennières, Château Du Breuil, Le Savennières, 2011
Savennières, Château Du Breuil, Le Savennières, 2011
---
Fazant met eigentijdse Ratte
aardappel, spitskool, truffelsoufflé en braadjus
Mas Martinet Bru, Priorat, 2010
Mas Martinet Bru, Priorat, 2010
---
Citroentaartje vergezeld van gemarineerde
mandarijntjes,
met eiwitschuim en sorbet van mandarijnen en Limoncello
Prélude à l’Hivernal AOC Pacherenc du Vic-Bilh, 2012
met eiwitschuim en sorbet van mandarijnen en Limoncello
Prélude à l’Hivernal AOC Pacherenc du Vic-Bilh, 2012
---
Mokka met zoetjes
---
Zoals bekend is het banket een extra activiteit wat betekent dat we er
extra voor moeten betalen. Voor bovenstaand menu, op zowel gastronomisch als
oenologisch hoog niveau, aperitief, wijn en koffie inclusief, vragen we een
bijdrage van 95 € per
persoon. We willen jullie vragen om je in te schrijven vóór 3 december,
door het bedrag van 95 € over te schrijven op ons bankrekeningnummer: BE72 7340
0994 3216 en door dit per e-mail te bevestigen aan onze secretaris
Annie op annie.vanavermaet@ilt.kuleuven.be.
LET WEL: leden kunnen partner en/of gasten mee uitnodigen. Hiervoor
betaal je dan 105 €.
Tot in Arenberg, tot 12 december!
Het bestuur: Jan, Jo, Freddy, Willy, Annie, Marc en Bart
0 reactie(s):
Een reactie posten