Menu:
- Aperitiefhapjes in de keuken: makreel gegaard op lage temperatuur en couscous van mosselen
- Aperitiefhapje geserveerd aan tafel: kabeljauw op Spaanse wijze, met gedroogde tonijn Mojama, Arbequina-olijfjes en Pimientos uit Navarra
- Chardonnay Meerdael Rosé Brut 2005 Medaille d'Or
- Salade van tomaat met gemarineerd zalm, geelvintonijn en handgepelde garnalen
- Le sauvignon de Saint-Auriol 2008 Vin de Pays d'Oc - Corbières
- Geroosterde snoekbaars met langzaam gegaard buikspek en luchtig schuim van zuurkool
- Domaine de Pellehaut 2008, Vin de Pays des Côtes de Gascogne
- Rug van zomerreebok met gevulde aardappeltjes, schuim van eekhoorntjesbrood en jus van rode wijn
- La Ghersa Piage 2007, DOC Barbera d'Asti
- Irish Coffee, nieuwe stijl: roomijs, granité van koffie, schuim van whiskey, & sponge cake
- Koffie
0 reactie(s):
Een reactie posten