donderdag 17 september 2009

Kookhappening Arenberg

Menu:

  • Aperitiefhapjes in de keuken: makreel gegaard op lage temperatuur en couscous van mosselen
  • Aperitiefhapje geserveerd aan tafel: kabeljauw op Spaanse wijze, met gedroogde tonijn Mojama, Arbequina-olijfjes en Pimientos uit Navarra
  • Chardonnay Meerdael Rosé Brut 2005 Medaille d'Or

  • Salade van tomaat met gemarineerd zalm, geelvintonijn en handgepelde garnalen
  • Le sauvignon de Saint-Auriol 2008 Vin de Pays d'Oc - Corbières

  • Geroosterde snoekbaars met langzaam gegaard buikspek en luchtig schuim van zuurkool
  • Domaine de Pellehaut 2008, Vin de Pays des Côtes de Gascogne

  • Rug van zomerreebok met gevulde aardappeltjes, schuim van eekhoorntjesbrood en jus van rode wijn
  • La Ghersa Piage 2007, DOC Barbera d'Asti

  • Irish Coffee, nieuwe stijl: roomijs, granité van koffie, schuim van whiskey, & sponge cake

  • Koffie

0 reactie(s):

Een reactie posten